0768 - 33 11 80info@kreativablomster.se

En blomsterbutik för dig i Lund och Eslöv med omnejd

En blomsterbutik för dig i Lund och Eslöv med omnejd

Kommer du från Lund eller Eslöv med omnejd och är intresserad av att köpa blommor från en blomsterbutik? I så fall har du kommit helt rätt. Vår butik passar alla och vi erbjuder många olika slags blommor för varierande situationer. Vi har exempelvis blommor, som passar för begravningar och bröllop med mera. Vi har även specialutformade buketter och blommor som passar till vardags.

Vore detta intressant?

Om detta verkar intressant, så är du hjärtligt välkommen att besöka vår butik. Du kan även kontakta oss via mejl eller telefon, om du har några frågor om blommor i allmänhet eller om du vill ha mer specifik information om de blommor, som vi säljer i butiken. Vi arbetar alltid efter kundens bästa. Innan du som kund är 100 procent nöjd med vårt arbete och vår service, så ger vi oss aldrig.

Vill du ha tips kring blommor?

Om du inte riktigt vet vilka slags blommor, som passar för dig och dina behov, så kan du alltid fråga oss i blomsterbutiken. Vi har många års erfarenhet av arbete med blommor och vi har genom praktisk erfarenhet och kunskap kommit att lära oss vilka blommot som passar vid olika tillfällen. Vi försöker alltid att finna de blommor, som passar den specifike kunden så bra som möjligt.

Vill du begära en offert?

Om du vill, så kan du begära en offert av oss. Detta lämpar sig, om man är intresserad av att beställa en litet större order. Fördelen med att begära en offert är att man får det svart på vitt vad det kostar och man behöver inte heller bestämma sig direkt på plats, utan man kan fundera hemma. Vi berättar gärna mera om hur det går till att begära en offert. Hör av dig till oss på Kreativa Blomster i så fall.